EENMALIGE AANSCHAF

De voordeligste oplossing voor grote verzenders

Uniek: email marketing software eenmalig aanschaffen

MailCamp is de enige email marketing software in Nederland waarbij u de licentie eenmalig kunt aanschaffen. Dat is ideaal indien u veel mailt en wilt besparen op dure verzendkosten. Ook indien u vanuit privacy overwegingen data in eigen beheer wilt houden, dan is hosting van de software op eigen server een ideale optie.

Hoe werkt het?

U koopt eenmalig de software licentie van MailCamp (995 euro). U bent dan de bezitter van een lifetime licentie. De software installeren wij vervolgens op onze server, maar draait wel op een eigen (sub)domein naar keuze (bijvoorbeeld mailing.uwbedrijfsnaam.nl). 99% van onze klanten host op onze server. De kosten zijn minimaal. Indien u echter vanuit privacy redenen liever data in eigen beheer heeft, dan kunnen wij de software ook installeren op uw eigen server.

Waarom uw licentie hosten op een MailCamp server?

Goede email marketing valt of staat met een goede aflevering van de mails in de inbox. Of mails de inbox bereiken is mede afhankelijk van de verzendreputatie van de server. Het opbouwen en beheren van een goede verzendreputatie is geen gemakkelijke opgave. Daarom biedt MailCamp voordelige hosting aan indien u de software eenmalig aanschaft! U mailt dan relatief veel voor betrekkelijk weinig en profiteert van een goede aflevering van de mails in de inbox.

Hosting op een MailCamp server

Laat u licentie voordelig hosten op een MailCamp server en profiteer voordelig van een goede aflevering van uw mails in de inbox.

50.000 mails per maand

€ 18

100.000 mails per maand

€ 35

250.000 mails per maand

€ 70

500.000 mails per maand

€ 90

1.000.000 mails per maand

€ 140

1.500.000 mails per maand

€ 195

2.500.000 mails per maand

€ 280

4.000.000 mails per maand

€ 400

8.000.000 mails per maand

€ 780

12.000.000 mails per maand

€1050

15.000.000 mails per maand

€1350

>15.000.000 mails per maand

Op aanvraag

Wilt u met subaccounts werken?

Onze email marketing software biedt de mogelijkheid om binnen uw MailCamp omgeving met meerdere gebruikersaccounts (subaccounts) te werken. Met 1 centrale omgeving voert u, indien gewenst, de regie over deze subaccounts. Dit is ideaal voor franchiseorganisaties of wanneer uw organisaties uit meerdere afzonderlijke marketing units bestaat.

Het concept uitgelegd

Indien u de MailCamp software eenmalig aanschaft, dan kunt u ervoor kiezen om binnen uw centrale MailCamp omgeving te werken met subaccounts. Iedere marketing unit krijgt dan een eigen gebruikersaccount binnen MailCamp.

Deze subaccounts kunnen diverse franchisenemers zijn, maar ook (afzonderlijke) marketingafdelingen of aparte webshops
binnen 1 grotere organisatie. U behoudt de regie (indien gewenst) en bepaalt de richtlijnen voor de communicatie.

Deze richtlijnen worden in MailCamp vertaald naar rechten en permissies.

De franchisenemer of afzonderlijke marketingunit voegt vervolgens lokale content toe en kan zo zijn eigen nieuwsbrief persoonlijk en relevant maken. Nadat hij deze verstuurd heeft naar zijn eigen adressen, kan hij het succes beoordelen aan de hand van heldere rapportages.

Als administrator behoudt u de controle en bepaalt u zelf de bevoegdheden (rechten en permissies) van de subgebruikers.

Zo werk u samen binnen 1 centrale omgeving naar het beste resultaat. Gebruiksvriendelijk en tegen de beste prijs.

Veel gestelde vragen

Betekent gratis onbeperkt mailen ook echt dat ik gratis onbeperkt kan mailen?

Indien u de gekochte MailCamp licentie host op eigen server, dan kunt u zonder kosten zoveel mailen als u wilt. Wordt de mailing software echter gehost op een MailCamp server, dan rekent MailCamp bescheiden kosten voor het hosten (u belast immers onze verzendserver). Deze kosten zijn zeer gering en afhankelijk van het aantal nieuwsbrieven dat u stuurt. Zie onze voordelige hosting tarieven.

Waarom zou ik de MailCamp licentie hosten op jullie server?

iedere verzendserver kan nieuwsbrieven versturen, maar ervoor zorgen dat deze nieuwsbrieven aankomen in de inbox, is wereldwijd een grote uitdaging. Door te hosten op een MailCamp server, weet u zeker dat alle technische zaken goed zijn ingericht en uw mails goed aankomen in de inbox van uw lezers. U legt de zorg volledig bij ons. Bovendien zijn de hostingkosten laag, zodat zelf een server en reputatie managen niet rendabel of verstandig zou zijn.

Toch hosten op eigen server?

Indien u beschikt over een mailserver met een goede verzendreputatie, dan kunt u ervoor kiezen om de MailCamp nieuwsbrieven software te laten hosten op eigen server. De eenmalig gekochte licentie draait dan op uw eigen server waardoor u dus in feite gratis nieuwsbrieven kunt versturen. Bekijk hier wat de minimale serververeisten zijn en of uw server geschikt is.


Hoe is support en advies geregeld?

Wordt de MailCamp nieuwsbrieven software geupdate?

Ben ik vrij om zelf een verzendservice (SMTP) te kiezen?

Support en advies zijn geregeld via het standaard onderhouds/supportcontract dat standaard met iedere licentie komt. Naast support, training en advies zijn tevens de software updates hiermee geregeld. Het standaard Onderhoudscontract Eindgebruikers bedraagt 39 euro p/mnd. 

Ja, de nieuwsbrieven software wordt automatisch geupdate. Updates zijn geregeld in het standaard onderhoudscontract dat met uw licentie komt.

Ja, u kunt met de MailCamp email marketing software platform onafhankelijk mailen. Hiermee bedoelen we dat u niet verplicht bent om via onze server te mailen. U kunt bijvoorbeeld bij ons hosten, maar ervoor kiezen om een andere SMTP te kiezen. Deze diensten zijn wel vaak duurder, maar erg eenvoudig te koppelen. MailCamp kan u daarbij helpen.


Pakketprijs

1 gebruiker

€175,-

5 gebruikers

€700,-

10 gebruikers

€1250,-

Dit is een eenmalige kost, exclusief BTW.