Gratis tips en advies is een handige tool voor iedere particulier of ondernemer.  Enerzijds kan u als particulier of ondernemer tips en advies terugvinden over heel wat onderwerpen maar ook aan te raden leveranciers van diensten en/of producten.  Anderzijds kan u als ondernemer adverteren via onze kanalen.

Beheer uw vastgoed is expert in het genereren van leads voor verkoop, verhuur, syndicus en rentmeesterschap bovendien kan u ons inzetten voor het opmaken van plaatsbeschrijvingen in west en oost Vlaanderen.

Leads van klanten die opzoek zijn naar uw dienst en/of product?

Wij ontwikkelen website's waar potentiële klanten in verschillende sectoren hun gegevens achterlaten om gecontacteerd te worden en een offerte wenst te ontvangen. 

Vastgoed bemiddeling

Bent u vastgoedmakelaar en wenst u meer eigendommen in verkoop?Wij genereren leads voor verkoop, verhuur, syndicus of rentmeesterschap en staan in voor het opmaken van plaatsbeschrijvingen. 

Bouw & renovatie

Bent u opzoek naar meer offerte aanvragen in uw sector en weet u niet hoe dit aan te pakken? Wij genereren leads voor voor de bouw en renovatie sector.

Energie & telefonie

De meeste mensen zijn steeds opzoek naar besparen op energie, telefonie, vergelijkingen zonnepanelen, .... Wij genereren leads van mensen die hierover wensen gecontacteerd te worden.

Door ons intern callcenter bieden wij u de keuze deze leads per e-mail te ontvangen en zelf op te volgen of dat deze leads gecontacteerd worden om een afspraak te maken met u of uw medewerkers.