ONZE MERKEN

Beheer uw vastgoed | plaatsbeschrijvingen is expert in het opmaken van plaatsbeschrijvingen in West- en Oost-Vlaanderen voor particulieren én bedrijven gericht op de vastgoedsector. Door de ervaring van ons team worden uw lastige taken door een specialist gedaan!

Beheer uw vastgoed | Zoek een vastgoedmakelaar beschikt over een netwerk van gekwalificeerde makelaars over heel Vlaanderen. Wij bieden eigenaars van vastgoed tips om uw eigendom zelf te verkopen, verhuren, beheren en advies bij het maken van de keuze van een vastgoedmakelaar voor verkoop, verhuur, syndicus en rentmeesterschap.   

Leads van klanten die opzoek zijn naar uw dienst en/of product?

Wij ontwikkelen website's waar potentiële klanten in verschillende sectoren hun gegevens achterlaten om gecontacteerd te worden en een offerte wenst te ontvangen. 

Vastgoed bemiddeling

Bent u vastgoedmakelaar en wenst u meer eigendommen in verkoop?Wij genereren leads voor verkoop, verhuur, syndicus of rentmeesterschap en staan in voor het opmaken van plaatsbeschrijvingen. 

Bouw & renovatie

Bent u opzoek naar meer offerte aanvragen in uw sector en weet u niet hoe dit aan te pakken? Wij genereren leads voor voor de bouw en renovatie sector.

Energie & telefonie

De meeste mensen zijn steeds opzoek naar besparen op energie, telefonie, vergelijkingen zonnepanelen, .... Wij genereren leads van mensen die hierover wensen gecontacteerd te worden.

Door ons intern callcenter bieden wij u de keuze deze leads per e-mail te ontvangen en zelf op te volgen of dat deze leads gecontacteerd worden om een afspraak te maken met u of uw medewerkers.